Hosszú távú bérlés

Ezzel a szolgáltatásunkkal az utazás teljes időtartama alatt élvezhetik a Vox rádiós idegenvezetés összes előnyét!

A készülékeinket általában kettő esetben veszik igénybe Partnereink:

 • magyar turista csoportok külföldi utazása esetén
 • külföldi csoportok, akik nem csak Budapesten szeretnék készülékeinket használni, hanem a teljes programjuk során


A "Long Rent", vagyis a hosszú távú bérlés a világ legnagyobb Tour Operatorai által legkedveltebb szolgáltatásunk, melynek segítségével a napi bérléshez képest kedvezőbb áron tudjuk biztosítani a headseteket a körutazás teljes időtartamára. Magyar csoportoknál is egyre egyre népszerűbb a headsetek használata! Az elmúlt három év visszajelzései alapján mára az Utasok is kezdik megismerni, sőt igényelni a rádiós adó-vevők használatát körutazásaik során.

Budapesti indulás esetén a készülékeket az indulás helyére szállítjuk a megadott időben (0-24 óráig, repülőtérre is munkaidőben), ahol átadjuk a szettet az utaskísérőnek. A csoport így a program teljes időtartama alatt használhatja készülékeinket. Hazaérkezéskor szintén ott vagyunk, hogy átvegyük a készülékeket. Elegendő, ha a csoportkísérő az utazás első napján kiosztja, és az utolsó napon begyűjti a készülékeket vendégeitől. A készülékeket nem kell kétnaponta tölteni és nincsenek súlyos vagy nagyméretű tartozékok. A nem budapesti indulások esetén futárszolgálattal az irodába szállítjuk le a készülékeket néhány nappal az indulás előtt, s ugyanígy hozzuk vissza is őket a program befejeztével.

eszkozok2.png

Külföldi csoportok is igénybe tudják venni a készülékeinket a teljes programjuk során. Így a beutaztató irodák nemcsak a budapesti városnézésekhez tudják ajánlani a készülékeinket, hanem a teljes programra is. A csoport az Európai Unio területén belül befejezheti a túrát, s ilyen esetben elég a készülékeket az utolsó szálloda recepcióján leadni. A headseteket ezután mi díjmentesen visszaszállítjuk Budapestre futárszolgálat segítségével (min. 4 nap bérlés és minimum 20 fő esetén tudjuk e szolgáltatást díjmentesen biztosítani.)

Long rent bérlés esetén minden esetben hagyományos alkáli elemeket használunk, így a csoportkísérőnek nem kell nehéz töltőegységeket magával cipelnie, s készülékeket esténként összegyűjteni, és tölteni. Abban az esetben, ha egy készülék idő előtt lemerülne, elegendő csupán az általunk biztosított tartalék elemekkel kicserélni.

Top
TOURGUIDESYSTEM.HU

Copyright © Dine and Travel Kft.

Nobonet