Rólunk

2011 elején kezdtünk el egy olyan szolgáltatást nyújtani Budapesten, mely akkoriban hazánkban még viszonylag újnak számított. Az eredeti ötlet egyszerű volt: megreformálva a csoportos kirándulásokat, az idegenvezető egy vezeték nélküli mikrofon segítségével kalauzolja a vendégeit, akik egy fülhallgató segítségével minden egyes szót tisztán hallhatnak, menet közben, hangos tereken, még nagyobb távolságból is.

Mára e idegenvezetői rendszerek annyira elterjedtek a legtöbb országban, hogy nehéz is elképzelni milyen fárasztóak voltak egykoron a városnéző séták: az idegenvezetőnek kiabálnia kellett, hogy hallja őt a csoport, az utasoknak tolakodniuk kellett, hogy hallják az idegenvezető szavát, és a múzeumok zajosabbak voltak, mint a piacok. 

2017 elején kiváltunk a VOX csoportból, így cégünk, a VOX Budapest TourGuideSystem.hu néven működik tovább. Készülékeink, csapatunk, és szolgáltatásunk továbbra is a régi!

BérlETI OPCIÓK

Napi bérlés

Városnéző séták, segway, bicikli túrák, múzeum vagy templom látogatások ma már nem teljesek a headsetjeink nélkül! Kedvezményes rövid távú bérlés kiszállítással és asszisztenciával Budapesten.

KÖRUTAZÁSOK

Ezzel a szolgáltatásunkkal az utazás teljes időtartama alatt élvezhetik a Vox rádiós idegenvezetés összes előnyét a teljes Európai Unió területén.

Síoktatás

Síoktatás, ahogy korábban még nem tapasztalhatták! A Vox készülékekkel a havas lejtőkön sem fog egyetlen szó sem elszállni!

Gyárbejárások

Látogatást szervez vállalata üzemeiben, de a gépek zaja megnehezíti a prezentációt?
Kongresszust, konferenciát, termékprezentációt rendeznének, de a helyszínen nem áll rendelkezésre megfelelő kihangosító rendszer? Itt a megoldás!

Kapcsolat

DINE AND TRAVEL KFT.

1067 Budapest, Csengery utca 49. 2/23.
Mobil: +36 30 604 9320
Adószám: 23156298-2-42
E-mail: booking@tourguidesystem.hu
Weboldal: www.tourguidesystem.hu

Foglald le most a készülékeket!

Top
TOURGUIDESYSTEM.HU

Copyright © Dine and Travel Kft.

Nobonet