top of page

NAPI BÉRLÉS

Európa számos városában, egyházi intézményében mára szinte kötelezővé vált valamilyen típusú radioguide-ok használata. Budapesten ilyen intézmény egyenlőre még nincs, de egyházi intézményeikben nálunk sem engedélyezett a hangos idegenvezetés. Ennek ellenére a városban sétálva évről évre egyre több olyan csoportba botlunk, akik nyakában már ott lóg a készülékünk. 

 

Napi bérlés szolgáltatásunk 2011 óta elérhető Budapesten  is elérhető. 2018-ban közel 3000 csoport 109.000 vendége használta a wireless audioguide szolgáltatásunkat Magyarországon és szerte Európában. A rádiós adó-vevő készülékek beiktatása a városnéző túrákba nem jelent semmiféle extra munkát a szervezők számára, sőt a program időbeosztását tekintve csak előnnyökkel járhat.

 

A bérleti rendszer előnyei a következők:

  • A turisták figyelemmel kísérhetik az idegenvezető magyarázatát még olyan helyeken is, ahol a városi forgalom és a zaj korábban nehézséget jelentett

  • A látogatók biztosak lehetnek abban, hogy a nekik szóló vezetést nem zavarják meg a csoporthoz nem tartozó, illetéktelen turisták

  • A városnézés során a látogatók nyugodtan fotózhatnak vagy részletesebben megfigyelhetnek egyes épületeket, festményeket anélkül, hogy elszalasztanák az ismertetést

  • A látogatás ideje maximálisan ki van használva, mivel az idegenvezető haladás közben is beszélhet, magyarázhat vagy bemutathatja az útvonalon elhelyezkedő, kisebb jelentőségű érdekességeket.

AdobeStock_129571401_Preview.jpeg

1. KÉSZÜLÉKEK MEGRENDELÉSE ÍRÁSBAN

Foglalásokat írásban tudjuk elfogadni, amelyeket e-mailben, vagy a honlap űrlapján keresztül juttathatnak el hozzánk. A megrendeléseket egy munkanapon belül visszaigazoljuk.

Ha ajánlatkéréssel keresnek meg minket, kérjük vegyék figyelembe, hogy áraink a honlapunkon megtalálhatók, csakúgy, mint a bérleti szerződésünk. A honlapon található árak hivatalosak, és fixek, ezekkel az árakkal bármikor tudnak kalkulálni. Bérleti díjaink jutalék szempontjából nettó árak.

bottom of page