top of page

KÉSZÜLÉKEINK ÉS A TOURGUIDESYSTEM.HU KIEGÉSZÍTŐK

A „Card Radio” nagytestvére sikeresen kiállta a korábbi évek tesztjeit, s sikereinek köszönhetően a 96 és 99 csatornás, olasz gyártmányú radioguide-ok váltak a Tourguidesystem.hu fő készülékeivé.

  • kis méret (63x100x18 mm)

  • az N96 és N99 súlya csupán 60 gramm

  • mint a többi termékünk is, egy 50 fős szett, beleértve a készülékeket, a transzmittert és a további tartozékokat elfér egy kis méretű dobozban is

  • AA ceruzaelemekkel működik (hagyományos alkáli elemekkel és újratölthető akkukkal szintén). A 40 órás üzemidejének köszönhetően tökéletes partner a hosszabb távú utakon is.

  • Mindegyik készülék 96 csatornás, a különböző színű készülékeknek köszönhetően 192 különböző frekvenciát (amely 192 különböző csoportot jelent) tudunk egy adott helyen használni

  • Az N96 készülékek hatótávolsága 150 méter

  • A fedőlapon található LCD kijelző még könnyebbé teszi a használatát, segítségével a csatornát és az elem töltöttségét így bármikor ellenőrizhetjük.

FÜLHALLGATÓINK

fülhallgató.jpg

EGYSZERHASZNÁLATOS FÜLHALLGATÓK

Kezdetektők fogva egyszer használatos fülhallgatókat használunk a maximális biztonság és higiénia jegyében. Az egyszer használatos, magas minőségű TGS fülesünk több éves tervezés eredménye. Kizárólag egyfüles fülhallgatókat használunk, hisz a gyalogos közlekedések során mindkét fül eltakarása akár veszélyekhez is vezethet. Minden csoportnak e típusú fülhallgatót biztosítjuk, melyet utasai megtarthatnak használat után.

FÜLRE CSÍPTETHETŐ FÜLHALLGATÓ

Hallókészüléket használó vendégeinknek biztosítjuk ezt a típusú fülhallgatót. A fülre csatolva kényelmesen hordható. Felár ellenében teljes csoportoknak is tudjuk e fülhallgatót biztosítani.

00007.jpg

SZÁLLÍTÓ TÁSKÁINK

VOX banner.jpg

TGS DOBOZ

A jól ismert, strapabíró dobozunk. Könnyedén szállítható benne akár 70 készülék is. Feltűnő, így a szállodák recepcióin könnyen észrevehetőek, elkerülve az esetleges összecserlését. A dobozokat elsősorban buszos, hosszú távú programokra, valamint futárszolgálattal küldött csomagokra használjuk.

HÁTIZSÁK

Az előző években a budapesti városnézések és a repülős csoportok nagy kedvence lett a saját tervezésű, vízálló hátizsákunk. Mutatós és kényelmes. Repülős utakhoz mindig ezt a hátizsákot használjuk, hisz a hátizsák összehajtva bármelyik kistáskában elfér üresen. A legtöbb budapesti városnézéshez is ezt a táskát használjuk már.

DSC_5784.jpg
hatizsak.jpg

VÁSZONZSÁK

Kis létszámú csoportoknak ideális választás a 100% pamutból készült zsákunk.

bottom of page