top of page

KÖRUTAZÁSOK

EZZEL A SZOLGÁLTATÁSUNKKAL AZ UTAZÁS TELJES IDŐTARTAMA ALATT ÉLVEZHETIK A RÁDIÓS IDEGENVEZETÉS ÖSSZES ELŐNYÉT!

A készülékeinket általában kettő esetben veszik igénybe Partnereink:

 • magyar turista csoportok külföldi utazása esetén
• külföldi csoportok, akik nem csak Budapesten szeretnék készülékeinket használni, hanem a teljes programjuk során


A "Long Rent", vagyis a hosszú távú bérlés a világ legnagyobb Tour Operatorai által legkedveltebb szolgáltatásunk, melynek segítségével a napi bérléshez képest kedvezőbb áron tudjuk biztosítani a headseteket a körutazás teljes időtartamára. Alig van már olyan magyar utazási iroda, aki ne építette volna be a szolgáltatási közé a whisper szolgáltatást. Az elmúlt évek visszajelzései alapján mára az Utasok is megismerték, sőt egyenesen igénylik a rádiós adó-vevők használatát a körutazok során.

Külföldi csoportok is igénybe tudják venni a készülékeinket a teljes programjuk alatt függetlenül attól, hogy melyik Európai Uniós országban kezdik, vagy fejezik be a programot. Így a beutaztató irodák nemcsak a budapesti városnézésekhez tudják ajánlani a készülékeinket, hanem a teljes programra is. 

Long rent bérlés esetén minden esetben hagyományos alkáli elemeket használunk, így a csoportkísérőnek nem kell nehéz töltőegységeket magával cipelnie, s a készülékeket esténként összegyűjteni, és tölteni. Abban az esetben, ha egy készülék idő előtt lemerülne, elegendő csupán az általunk biztosított tartalék elemekkel kicserélni.

AdobeStock_129571401_Preview.jpeg

1. KÉSZÜLÉKEK MEGRENDELÉSE ÍRÁSBAN

A foglalásokat emailben, vagy a honlapunkon található űrlap segítségével küldheti el nekünk. A megrendelt csoportot igyekszünk minél gyorsabban visszaigazolni. Foglalásokat a legtöbb esetben akár következő napra is tudunk vállalni. Május, augusztus és szeptember hónapokban általában korlátozottak a készleteink.

Külföldi programok esetén a következő adatokra van szükségünk:
- Célország
- Létszám
- Időpont és helyszín, ahova a készülékek kiszállítását kérik
- Időpont és helyszín, ahonnét érkezéskor fel tudjuk venni a tour guide system készülékekeket.
- csoportkísérő neve és telefonszáma
- speciális igények (hallókészülékes vendég, médialejátszáshoz kábel, több idegenvezető...)
- számlázási adatok

bottom of page