Untitled.jpg

ÁRLISTA -

2021

NAPI BÉRLÉS

Budapest | 350 Ft + ÁFA per fő per nap, vagy 1,2 € + ÁFA per fő per nap

A készülékek kiszállítása és visszavétele Budapest teljes területén lehetséges. 20 fő felett minden csoportnak díjmentesen szállítjuk ki a készülékeket, és vesszük is fel azokat. Reptéri kiszállítást illetve felvételt nem vállalunk. A csoportnak kiosztjuk a készülékeket és a fülhallgatókat, majd a túra végén szintén ott vagyunk, hogy azokat összegyűjtsük. A legtöbb csoport azonban azt igényli, hogy a headseteket a csoport szállodájában adjuk le, így ők azt a recepción bármikor könnyedén átvehetik, és este a program befejeztekor ugyanott le is adhatják. A csoportkísérő készüléke díjmentes, ahogy az idegenvezető/k mikrofonjai is.


LONG RENT

Budapest | 290 Ft + ÁFA per fő per nap vagy 1,00 € + ÁFA per fő per nap
Minimum bérlési idő: 4 nap

A készülékek az EU bármelyik szállodájában felvehetők és bárhol le is adhatók!
Long Rent készülékeink tartós elemekkel működnek, így garantált a készülékek hosszú élettartama! A headseteket nem kell esténként töltögetni, majd másnap reggel újra kiosztani. Tartalék elemeket minden Long Rent csoportunknak biztosítunk! A részletes EU-s szállítási áraink a bérleti szerződésünkben megtalálhatók.

Elveszett készülékek pótdíja
Vevő (Receiver) | 50,00 € nettó per készülék
Adó (Transmitter) | 100,00 € nettó per készülék

(ÁFA: a magyar 27%-os ÁFA kulcs)

ÁLTALÁNOS BÉRLETI SZERZŐDÉS A 2021-ES ÉVRE

A jelenlegi helyzetből adódóan sajnos kénytelen vagyok néhány, akár az Ön csoportját is érintő változást meghozni, így 2020. október elsejétől az alábbiak szerint módosul az általános bérleti szerződésünk:

  • Nem minden eseteben fogjuk tudni a kért kiszállításokat vállalni. Így amennyiben lehetőségük van rá, kérjük, hogy egy megbeszélt időpontban azokat az irodánkból vegyél fel, és ugyanitt adják le.

  • Továbbá szeretném megkérni Önöket, hogy amennyiben lehetséges rendeléseiket (akár előrendelésként) mielőbb adják le, mert SOS rendeléseket nem biztos, hogy minden esetben el fogunk tudni vállalni.

 

Nagyon szépen köszönöm megértésüket, és szívből remélem, hogy a következő évben már megerősödve és újult erővel tudjuk Önöknek immáron 10. éve biztosítani a tour guide system készülékek bérlését!